شیر سویا بر خلاف تصوراتی که در ذهن خواننده پدید می آورد، شیر معمولی نمی باشد. این ماده از دانه های سویا تهیه می شود. 

این محصول کاملا گیاهی می باشد و فاقد هرگونه لاکتوز است. در نتیجه مصرف آن برای معده ضرری ندارد.

برای تهیه ی این محصول دانه های سویا را به مدت حداقل 12 ساعت می خیسانند ، پوست آن را کنده و آن خرد می کنند و سپس مجددا با آب مخلوط می نمایند و می جوشانند. در نهایت با صاف کردن آن شیر سویا حاصل می شود.


خرید و فروش سود پرک - مبتکران شیمی تولید کننده سود پرک سویا ,شیر ,دانه ,های ,محصول ,سود ,شیر سویا ,های سویا ,دانه های ,می شود ,سود پرکمنبع

دو اتیل هگزانول

سود مایع

سود پرک

مبتکران شیمی

فروش سود پرک

مواد اولیه ی موجود در شوینده ها

روش تولید سود پرک

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

هر روز بیا نابدون نمایش ناب ترین ها نرم‌افزار بازی آهنگ فیلم اخبارروز کتاب مطالب آموزشی تلگرام عکس فایل های درسی سرگرمی ناب فروشگاه80درصدتخفیف lιlı سایت تفریحی و سرگرمی پلاسما ιlιl خدمات تاسیساتی قصه اجناس فوق العاده دانلود کده نمادافرین رینگ لایت یا نور حلقوی چیست و چه کاربردی دارد؟ فروش انواع ماشین خارجی